Amoozesh-PC

Amoozesh-PC

⚠ هشدار : مسئولیت عواقب تمامی آموزش ها و فایل های ارائه شده بر عهده ی کاربر می باشد! Amoozesh-PC©1400-1403
Amoozesh-PC

Amoozesh-PC

⚠ هشدار : مسئولیت عواقب تمامی آموزش ها و فایل های ارائه شده بر عهده ی کاربر می باشد! Amoozesh-PC©1400-1403

حتی با قدرتمندترین کارت گرافیک ARC اینتل هم نمی‌توانید بازی Starfield را اجرا کنید!!!!!

به نظر می‌رسد مشکلات کاربران کارت‌های گرافیک ARC اینتل در هنگام اجرای بازی Starfield تمامی ندارد. علی‌رغم انتشار یک درایور ویژه توسط اینتل به منظور اجرای بهتر این بازی، همچنان بسیاری از کاربران با مشکلات زیادی روبرو هستند. اما Bethesda ناشر این بازی امروز آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد که امکان اجرای بازی Starfield حتی با کارت Arc A770 نیز وجود ندارد.

پس از انتشار نسخه نهایی از بازی Starfield، مشخص شد که بسیاری از کاربران سیستم‌های خانگی که از کارت‌های گرافیک ARC اینتل استفاده می‌کنند در اجرای آن با مشکلات فراوانی روبرو هستند. به این منظور اینتل روز گذشته یک درایور جدید منتشر کرد که سبب شد بخشی از باگ‌ها و مشکلات کاربران برطرف شود. اما شرکت ناشر این بازی به تازگی در پاسخ به سوال یکی از کاربران مبنی بر دلیل حضور این باگ‌ها و مشکلات، ناباورانه اعلام کرده است که امکان اجرای بازی Starfield حتی با بهترین کارت گرافیک Arc اینتل نیز وجود ندارد.

طبق مطلب منتشر شده از سوی سایت Dsogaming، شرکت ناشر بازی Starfield به تازگی اعلام کرده است که کارت گرافیک Arc A770 اینتل که هم اکنون قدرتمندترین محصول این شرکت در این حوزه محسوب می‌شود با مشخصات حداقل سیستم موردنیاز برای اجرای این بازی مطابقت ندارد و به همین دلیل نمی‌توان این بازی را حتی با این کارت گرافیک اینتل به اجرا درآورد. این شرکت در بخش دیگری از پاسخ خود، دلیل حضور این باگ‌ها و مشکلات را استفاده از این کارت‌های گرافیک اعلام کرده است.


Bethesda پیش از این اعلام کرده بود که کاربران برای اجرای بازی استارفیلد حداقل به یکی از کارت‌های گرافیک Radeon RX 5700XT یا GeForce GTX 1070Ti نیاز خواهند داشت. اکنون در پاسخ به سوال یکی از کاربران اعلام شده است که کارت گرافیک Arc A770 با قدرت این دو محصول مطابقت ندارد و به همین دلیل در اجرای بازی استارفیلد شاهد حضور باگ‌ها و مشکلات متعددی هستیم.

انتشار این اطلاعات از سوی Bethesda به این علت عجیب به نظر می‌رسد که در اغلب بازی‌های مبتنی بر رابط های DX12 و Vulkan، کارت گرافیک Arc A770 عملکرد بهتری را نسبت به دو کارت Radeon RX 5700XT و GeForce GTX 1070Ti از خود نشان می‌دهد. حتی در بازی Tomb Raider، قدرت کارت گرافیک Arc A770 با کارت RTX 3070 انویدیا برابری می‌کند. در بازی Total Warhammer 3 نیز به خوبی می‌توان دید که کارت Arc A770 عملکرد بهتری نسبت به دو کارت AMD 5700XT و NVIDIA GTX1070Ti دارد.

براساس گزارش‌های جدید منتشر شده، کاربران کارت گرافیک Arc A770 با استفاده از درایور جدید منتشر شده از سوی اینتل می‌توانند بازی Starfield را به اجرا درآورند؛ اما در حین بازی با بافت‌های آسیب دیده و همچنین کرش روبرو می‌شوند. به نظر می‌رسد این مشکلات اساسی به دلیل نقص بازی و عملکرد نامناسب قابلیت‌های گرافیکی آن بر روی کارت‌های اینتل ایجاد شده است و Bethesda با انتشار این مطالب تنها قصد دارد از رفع آن‌ها شانه خالی کند.

Bethesda روز گذشته در مطلبی اعلام کرد که بازی استارفیلد برای اجرا بر روی سیستم‌های خانگی بهینه‌سازی شده است. با توجه به اینکه این کارت گرافیک اینتل در سال 2022 میلادی و قبل از انتشار این بازی عرضه شده است بهانه دیگری برای این شرکت باقی نمی‌ماند. به نظر می‌رسد این بازی تنها برای بخشی از پردازنده‌ها و کارت‌های گرافیک محبوب بهینه‌سازی شده است و کارت‌های اینتل از این قافله جا مانده اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بازی Starfield تنها بر روی کارت‌های گرافیک AMD عملکرد قابل قبولی دارد و حتی با بهترین کارت‌های گرافیک انویدیا نیز نمی‌توان آن را به خوبی اجرا کرد. در حالی که این بازی از فناوری Ray Tracing استفاده نمی‌کند حتی با کارت گرافیک RTX 4090 نیز نمی‌توان در وضوح 4K به صورت پایدار به نرخ 60 فریم بر ثانیه دست پیدا کرد. بعید به نظر می‌رسد که در آینده نزدیک شاهد انتشار بروزرسانی جدیدی برای رفع مشکلات این بازی باشیم؛ تا زمان انتشار این بروزرسانی‌ها باید با استفاده از مودهای منتشر شده از سوی کاربران فناوری‌هایی نظیر DLSS و XeSS را به این بازی اضافه کنیم.

سری مادربردهای قدرتمند Z790 Aorus X گیگابایت در راه هستند؛ مخصوص پردازنده های نسل بعدی اینتل

بر اساس گزارش‌های اخیر، شرکت گیگابایت به تازگی برخی از خبرنگاران حوزه سخت افزار را به دفتر اصلی خود دعوت کرده و مشخصات سری مادربردهای جدید Z790 Aorus X خود را در اختیار آن‌ها گذاشته است. این مادربردهای جدید که قرار است در آینده‌ای نزدیک معرفی شوند، از سوکت LGA 1700 بهره می‌برند و قرار است میزبان پردازنده‌های نسل بعدی اینتل باشند. 

مادربردهای سری Z790 AORUS X از شرکت گیگابایت برای CPUهای نسل بعدی اینتل طراحی شده‌اند که از سوکت LGA 1700 استفاده می‌کنند و در 8 مدل مختلف تولید می‌شوند. هرچند در حال حاضر هنوز قیمت دقیق این مادربردها مشخص نشده است، اما به نقل از وب‌سایت معتبر TechPowerUp، پردازنده‌های سری Z790 Aorus X گیگابایت در محدوده قیمتی بین 280 تا 1000 دلار خواهند بود. 

برخی از ویژگی های اصلی مادربردهای Z790 AORUS X عبارتند از:

  • طراحی برق دیجیتال 20+1+2 فاز، که توان پایدار و کارآمدی را به CPU و حافظه رم منتقل می‌کند و عملکرد اورکلاک بالاتری را ممکن می‌سازد.
  • هیت سینک Fins-Array III که از سطح مقطعی بزرگ، لوله های حرارتی متعدد و پوشش نانو کربن برای دفع گرما از قطعات VRM و بهبود عملکرد حرارتی مادربرد استفاده می‌کند.
  • پشتیبانی از فناوری PCIe 5.0 که دو برابر پهنای باند PCIe 4.0 را ارائه می‌کند و انتقال داده‌ها را سریع‌تر بین CPU و کارت گرافیک یا SSD ممکن می‌سازد.
  • پشتیبانی از حافظه DDR5 که سرعت حافظه بالاتر، تاخیر کمتر و مصرف انرژی کمتری را نسبت به DDR4 فراهم می‌کند.
  • قابلیت‌های ارتباطی نسل جدید مانند WI-FI 7، که سرعت بی سیم بالاتر و تاخیر کمتری را نسبت به WI-FI 6 ارائه می‌دهد و شبکه 5GbE LAN که پنج برابر سرعت اترنت استاندارد 1 گیگابیتی را فراهم می‌کند.

از دیگر قابلیت‌های مادربردهای جدید گیگابایت هم می‌توان به فناوری Thunderbolt 4 اشاره کرد که از انتقال داده با بیشینه سرعت 40 گیگابیت بر ثانیه و خروجی صفحه نمایش 8K پشتیبانی می کند. 

بر اساس خبرهای منتشر شده، قرار است سری مادربردهای جدید GIGABYTE Z790 AORUS X به همراه پردازنده های نسل بعدی اینتل در سه ماهه اول سال 2024 عرضه شوند. این مقاله همچنین پیوندهایی به منابع دیگری ارائه می دهد که اطلاعات بیشتری در مورد مادربردهای Z790 AORUS X و پردازنده های اینتل دارند.

نظر شما در مورد سری مادربردهای جدید Z790 Aorus X گیگابایت چیست؟ آیا این محصولات ارزش خرید دارند یا خیر؟

افشای اختلاف کارایی نسل چهاردهم اینتل با سیزدهم؛ فقط 3 درصد!

در یک اتفاق جالب کمپانی MSI ناخواسته در یکی از ویدئوهای آموزشی خود اطلاعات مهمی را درباره پردازنده‌های نسل چهاردهمی اینتل افشا کرده است. در این اسلاید به برتری ناچیز پردازنده‌های نسل چهاردهمی در مقایسه با نسل سیزدهم هم اشاره شده است.

پردازنده‌های نسل چهاردهمی اینتل 3 درصد سریع‌تر از نسل قبل هستند

ویدئو مورد بحث در اصل درباره بهینه سازی مادربردهای سری 700 است اما یک اسلاید با برچسب NDA هم دارد که نشان می‌دهد نباید منتشر می‌شد. این اسلاید تعداد و ترکیب هسته‌های پردازنده‌های نسل چهاردهمی را به طور دقیق نشان می‌دهد.

طبق همین اسلاید که ویدئو اصلی آن از حالت انتشار خارج شده است، نسل چهاردهم هیچ گونه بهبود یا تغییر اساسی با خود ندارد و نهایتاً 3 درصد سریع‌تر از نسل سیزدهم عمل می‌کند.

اکنون ترکیب و تعداد هسته‌های پردازنده پرچم‌دار Core i9-14900K اینتل توسط یک سازنده مادربرد تأیید شده و می دانیم 8 هسته بزرگ در کنار 16 هسته کوچک دارد. Core i5-14600K هم یک مدل 14 هسته‌ای با 8 هسته کوچک است. با این حال مدل Core i7-14700K به 12 هسته کوچک (E-Core) مجهز شده است که دو هسته بیشتر از نسل قبل دارد.

تغییرات پردازنده‌های نسل چهاردهمی

ظاهراً اینتل ماه آینده ابتدا مدل‌های K را به بازار می‌فرستد و مدل‌های KF یک ماه پس از آن عرضه می‌شوند. مدل‌های K هم برای اوایل سال 2024 برنامه ریزی شده‌اند.

پردازنده‌های نسل چهاردهمی اینتل با همان فنّاوری ساخت Intel 7 مورد استفاده نسل سیزدهم تولید می‌شوند که یک فناوری ساخت تراشه 10 نانومتری است. ظاهراً اینتل ادعا می‌کند به لطف افزایش تعداد هسته‌ها، عملکرد چند هسته‌ای multi-threaded (MT)  پردازنده Core i7-14700K تا 17 درصد بیشتر از نسل قبل است.

طبق این افشاگری جدید، به نظر می‌رسد پردازنده‌های نسل چهاردهمی به طور میانگین 3 درصد سریع‌تر از نسل سیزدهم باشند. پشتیبانی از حافظه رم سریع‌تر هم جزء پیشرفت‌های نسبتاً کم اهمیت این نسل است.

پردازنده‌های نسل چهاردهمی اینتل در ماه سپتامبر رونمایی و عرضه می‌شوند.

مانیتور 57 اینچی گیمینگ Odyssey Neo G9 سامسونگ عرضه شد؛ نخستین نمایشگر فوق عریض و با وضوح 8K جهان!

سامسونگ به تازگی نسل جدیدی از مانیتورهای Odyssey Neo G9 خود را عرضه کرده که دارای پنل‌های نمایش فوق عریض و وضوح 8K هستند. مانیتور  فوق عریض 57 اینچی Odyssey Neo G9 سامسونگ با امکانات مناسب گیمینگ مثل نرخ نوسازی ۲۴۰ هرتز و زمان پاسخدهی یک میلی ثانیه روانه بازار شده است.

مانیتور Neo G9 سامسونگ ابعاد ۵۷ اینچی دارد و سامسونگ اعلام کرده که این نمایشگر با وضوح تصویر ۷۶۸۰ در ۲۱۶۰ پیکسل و نرخ نوسازی 240 هرتز روانه بازار شده است.

تصویر مانیتور 57 اینچی Odyssey Neo G9 سامسونگ

مشخصات مانیتور 57 اینچی Odyssey Neo G9 سامسونگ

همانطور که گفته شد این مانیتور با پنل Mini LED با فنّاوری کوانتوم دات عرضه می‌شود که در نتیجه آن شاهد نمایش رنگ‌های شاداب و رنگ مشکی عمیقی خواهیم بود. نرخ پاسخگویی مانیتور خمیده سامسونگ ۱ میلی‌ثانیه است و این شرکت با استفاده از استاندارد HDR1000 در مانیتورهای خود، گیم پلی روان بازی‌ها را تضمین می‌کند. 

مانیتور 57 اینچی Odyssey Neo G9 سامسونگ به صورت عمودی

درگاه‌های ارتباطی آن هم متنوع است و شامل پورت DisplayPort 2.1، پورت HDMI 2.1 وUSD_C خواهد بود. در واقع کاربران برای استفاده از این نمایشگر به کارت‌های گرافیکی با خروجی DisplayPort 2.1 نیاز خواهند داشت و نمایشگر Odyssey Neo G9 تنها در جهت افقی خود وضوح 8K را در اختیار خواهد داشت.

تبلیغ مانیتور 57 اینچی Odyssey Neo G9 سامسونگ

نسبت ابعاد فوق عریض ۳۲ به ۹ نمایشگر در کنار پنل Mini LED با ۲۳۹۳ نقطه بک‌لایت و نسبت کنتراست یک به یک میلیون به همراه پوشش ۹۵ درصدی فضای رنگ DCI-P3 از دیگر مشخصات این مانیتور جذاب سامسونگ محسوب می‌شود. سامسونگ همچنین اعلام کرده است که برای این نمایشگر جدید قابلیت AMD Freesync Premium Pro و نورپردازی RGB را هم در نظر گرفته است.

بر اساس ادعای wccftech سامسونگ این مانیتور را با قیمت حدود ۲ هزار و ۷۰۰ دلاری در بازار چین عرضه کرده است. انتظار می‌رود این مانیتور در ماه اکتبر (آبان) با قیمت 2500 دلار در بازار آمریکا نیز عرضه شود.


سامسونگ پیش از این در سری محصولات Odyssey خود نمایشگرهای قدرتمند و جذابی را معرفی کرده است. نمایشگرهای 49 اینچی Odyssey G9 و Neo G9 و همچنین نمایشگر 55 اینچی Odyssey Ark بخشی از این محصولات عالی هستند.

لپ تاپ پرقدرت Legion 9i لنوو با RTX 4090 و واترکولینگ در راه است

لپ تاپ  Legion 9i لنوو

لنوو از یک لپ تاپ پرقدرت جدید به نام Legion 9i رونمایی کرد که از کارت گرافیک GeForce RTX 4090 انویدیا، پردازنده Core i9-13980HX اینتل و واتر کولینگ بهره می‌برد. لنوو ادعا می‌کند Legion 9i باریک‌ترین لپ تاپ مجهز به خنک کننده مایع در دنیا است. اطلاعات بیشتر و تصاویر این لپ تاپ پر ابهت را در Amoozesh-PC  ببینید.


خیز لنوو برای معرفی لپ تاپ پرچمدار جدید با واترکولینگ و طراحی باریک

سخت افزارهای پرقدرت لپ تاپ گرمای زیادی هم تولید کنند که اگر از خنک کننده‌های معمولی در چنین لپ تاپ‌هایی استفاده شود، به ضخامت زیاد منجر می شود. لنوو می‌گوید به همین دلیل از یک راهکار خنک سازی نوآورانه در Legion 9i استفاده کرده که به ضخامت تنها 18.9 میلی متر انجامیده است.


لپ تاپ واترکولینگ دار لنوو


لنوو با تکرار کردن ادعای ساخت باریک‌ترین لپ تاپ مجهز به واتر کولینگ، می‌گوید پمپ واترکولینگ Legion 9i تنها زمانی روشن می‌شود که دمای پردازنده گرافیکی RTX 4090 به 84 درجه سانتی گراد برسد. به این ترتیب در مواقع استفاده سبک و غیر گیمینگ، سخت افزارهای Legion 9i با استفاده از هوا خنک می‌شوند که به کاهش نویز و مصرف باتری کمک می‌کند.


لپ تاپ Legion 9i لنوو


کولر بکار رفته در لپ تاپ لژیون 9i دارای سه عدد فن است و حتی با وجود چنین کولر پیچیده‌ای، امکان نصب دو اس اس دی M.2 2280 و دو ماژول حافظه رم 32 گیگابایتی DDR5 با فرکانس 5600 مگاهرتز وجود دارد. البته با وجود طراحی بسیار شلوغ فضای داخلی این لپ تاپ، خبری از باتری بزرگ نیست و صرفاً یک باتری چهار سلولی با شارژ دهی 99.9 وات ساعت دارد.

مشخصات لپ تاپ Legion 9i لنوو


لپ تاپ Legion 9i لنوو به صفحه نمایش 16.3 اینچی 2K IPS با نرخ نوسازی تصویر متغیر مجهز است که حداکثر به 165 هرتز می‌رسد. شایعات پیشین خبر از بکارگیری صفحه نمایش Mini-LED در این لپ تاپ داده‌اند اما لنوو آن را صفحه نمایش PureSight Gaming می‌خواند.


طبق شایعات تولید انبوه لپ تاپ پرچم‌دار لنوو Legion 9i آغاز شده اما رونمایی از آن به ماه سپتامبر موکول شده است.